Viime jouluna tein villin kokeilun, ja tein viidelle ystävälleni roomboxeja lahjaksi. Tai siis kaikille oman, jossa on muka heidän huoneensa, ja he itse. Kävi vaan niin, että hyvin monen tyypin kohdalla itse ihminen jäi surullisen pieneksi, sillä äiti tulosti niitä töissä (kiitos siitä) ja kokoa on vaikea arvioida. Boxeina toimivat lahjalaatikot, ihan tiimarista. Huonekalut ovat suurimmaksi osaksi sellaisia, mitä olen joskus hankkinut, mutta ne eivät ole sopineet omaan nukkekotiini. Että mitään muita kun ne laatikot en tämän jutun takia ostanut. Mutta eipä se mitään, muutenhan (köhöm köhöm) niistä tuli tosi hienoja! Hehhee. Tässä kuvat!
Pinja: kirjeyrityksiä, roskis karamellivuoasta. verhot pitsinauhasta, ikkunakuva kopsattu netistä. "Lamppuna" koristeruusuke mikälie, seinällä joku maalaus, nuotteja, piirrustuksia.
          Emma: neuloo, lankakori. seinillä valokuvia, prinsessajuliste. Lattialla koulukirja, penaali, tuulen viemää... Punainen nojatuoli pahvista ja punaisesta kankaasta. 
               HM: dataa, hieno tietokone ei oikeen näy. Siinä on sellanen kopsattu näyttö. Pöydällä pulla, addie ja derek- julisteet. Ainut huone missä tapetti, tehty boordista.
               Mai: soittaa selloa, toinen käsi puuttuu... Lattialla nuotteja, houkutus-kirja. Dell ja Ruma Betty- julisteet. Ja kirjahylly, jossa feikkikirjoja... Ja kukka! Ja karkkia! (kiinni jäit!)              Nora: Nora ja Max-koira. Ja LUU. Sänky, jonka päällä saksofoni, jota ei oikeen tunnista. Inuyasha ja Pink- juliste, ja moderni aurinkopeili.